Muuttopalvelut Lahti

MUUTTOFIRMA LAHTI

MuuttoIlkka on Lahdessa ja lähialueilla palveleva muuttofirma, joka tarjoaa luotettavat muuttopalvelut yksityisille ja yrityksille. Sopimuksen mukaan teemme muutot myös pidemmän välimatkan päähän muualle Suomeen. Meiltä löytyy lain edellyttämät vakuutukset ja ajan tasalla oleva liikennelupa, joten muutot sujuvat turvallisesti alusta loppuun saakka.

Hoidamme muutot myös iltaisin ja viikonloppuisin! Pyrimme aina järjestämään aikataulun mahdollisimman tarkasti asiakkaan toiveita vastaavaksi viikonpäivää ja kellonaikaa katsomatta. Tehokkaan ja ammattitaitoisen työskentelyn lisäksi panostamme hyvään ja sujuvaan asiakaspalveluun.

Lisäpalvelut muuton yhteydessä

Normaalin muuttopalvelun lisäksi tarjoamme myös muuttoa helpottavia lisäpalveluita. Valinnaisista lisäpalveluista sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa, eivätkä ne siis sisälly tavalliseen muuttopalveluun automaattisesti. Esimerkkejä valinnaisista lisäpalveluista:

Pakkausmateriaalien ja muuttolaatikoiden toimitus – Meiltä saat tarvittaessa pakkausmateriaalit ja muuttolaatikot kotiin toimitettuna sovitulla aikataululla, niin että saat rauhassa käyttää pakkaamiseen ja muuttoon valmistautumiseen tarvitsemasi ajan.

Pakkaaminen – Voimme pakata ja suojata kalusteet ja muun irtaimiston puolestasi valmiiksi ennen muuttoa. Samoin meiltä onnistuu tottakai myös tavaroiden purkaminen perillä ollessa muuton jälkeen.

Kalusteiden purkaminen ja kokoaminen – Kaikkia huonekaluja ja kalusteita ei kannata siirtää muuttoautoon kokonaisena, eikä niitä välttämättä aina edes pysty kuljettamaan sellaisenaan, vaan turvallisempaa ja käytännöllisempää on purkaa ne osiin. Puramme sitä vaativat kalusteet ennen muuttoa, sekä kokoamme ja tarvittaessa asennamme ne käyttövalmiiksi perillä kohteessa.

Loppusiivous – Jätä loppusiivous meidän huoleksemme! Teemme kattavan loppusiivouksen tyhjään tilaan, niin että se jää asianmukaiseen kuntoon seuraavaa asukasta tai tilan käyttäjää varten.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan, sekä mahdollisesti tarvittavat lisäpalvelut huomioiden. Muuttofirma MuuttoIlkka – Muutot luotettavasti yksityisille ja yrityksille Lahden alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.